За нас


Омега Експрес е компанија за превоз на патници во земјава и странство. Исто така врши превоз на патници во организирани екскурзии како во Македонија така и во странство. Компанијата постои повеќе од 16 години, и е еден од најдобрите превозни копании во Македонија кои поседуваат сопствени високо кавалитетни и удобни возила кои ви овозможуваат удобно патување.


ПРИСТИГНЕТЕ БЕЗБЕДНО, УДОБНО И ТОЧНО НА ВРЕМЕ ДО САКАНАТА ДЕСТИНАЦИЈА
Omega Ekspres bezbednost vo patuvanjeto

Безбедност

Вашата безбедност при патувањето е наша грижа и одгворност. На вас останува само да уживате во времето патувајќи и да размислувате за вашите планови и доживувања. Безбедно пристигнување до саканата дестинација е нашата основна цел и задача. Дозволете ни да бидеме ваш пријател и сопатник.

Omega Ekspres vi nudi tocnost i visoka profesionalnost

Точност

Живееме во турбулентно време кога секоја минута од нашето време е драгоцена. Нашата компанија знае дека врз тоа се темели професионалноста. Затоа сме секогаш подготвени да тргнеме и пристигнеме точно на време. Ние никогаш нема да дозволиме да изгубите дел од вашето време.

Neka naseto ime bide sinonim za bezbednost, udobnost i tocnost

Удобност

Ние како ваш превозник, водиме грижа и за вашата удобност при патувањето. Оставете го зад себе времето кога патувањето беше поврзано со малтретирање. Ние сакаме вашето патување да го претвориме во задоволство и затоа не штедиме средства за тоа да го направиме реалност. Секогаш одиме напред, во чекор со најсовремените светски трендови и постојано ги осовременуваме нашите превознички капацитети.

Нека нашето име биде синоним за безбедност, удобност и точност!

Наши тури


Контакт

Доколку имате било какви прашања или сакате да извршите резервација стапете во контакт со нашиот тим


 Испратете Email порака

Omega Ekspres izvrsete rezervacija

 Контакт телефони

+389 75 453 839
+389 78 453 839
+389 78 453 837

 Email адреси

omegaekspres@yahoo.com

Следете не